Nefeli Oikonomou

Nefeli började undervisa på STHLM:s Barndansskola 2020. Hon är utbildad dansare och danslärare vid Despina Grigoriadou i Aten, har en master i koreografi vid DOCH och är diplomerad i Vaganova systemet. Med sin långa erfarenhet av undervisning av barn och ungdomar både i Grekland och Sverige, kommer hennes lektioner ge en stabil grund att bygga vidare på.
Nefeli undervisar i balett i Gröndal.

Johanna Mork

Johanna Mork har undervisat på STHLM:s Barndansskola sedan 2014. Hon är utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan och Balettakademien i både balett och modern dans. Johanna har tilldelats Carina Aris stipendium för studievistelse i Paris, arbetat som frilansande dansare och koreografassistent. Genom att generöst dela med sig av det hon lärt sig genom åren vill Johanna att hennes elever ska gå från lektionerna med ett lyckorus i kroppen. Johanna undervisar i balett i Gröndal.

Ellen Johansson

Ellen Johansson har lång erfarenhet av att undervisa i både dans och yoga. Hon var under nio år verksam dansare i London och har en kandidatexamen i nutida dans från London Contemporary Dance School. Genom att kombinera en hög nivå av expertis med värme och medvetenhet vill hon hjälpa sina elever att anta utmaningar, hitta sitt uttryck och glädje i att dansa. Ellen undervisar i balett, barndans och seniordans på Södermalm och i Gröndal.

Clara Olausson

Clara Olausson har undervisat på STHLM:s Barndansskola sedan 2017. Hon är utbildad vid Svenska Balettskolan i Stockholm och har även studerat en 3-årig Bachelor i Moderndans vid Zürich University of the Arts. Clara har medverkat i åtskilliga föreställningar genom åren och har även jobbat med ett stort antal koreografer både i Sverige och i Schweiz. Clara undervisar i balett på Södermalm.

Johanna Sjöstrand

Johanna Sjöstrand har undervisat på STHLM:s Barndansskola sedan 2015. Hon är utbildad vid Kävesta folkhögskola och vid danslärarutbildningen i Piteå, där hon riktade in sig på modern / nutida dans och barndans. Johanna har varit med i åtskilliga föreställningar, både på scenen och som koreograf. Hon är van att undervisa i alla åldrar och i varierande stilar. Johanna undervisar i jazzdans, streetdance och showgrupperna på Södermalm.

 

Marina Nyberg

Marina Nyberg är en av grundarna till STHLM:s Barndansskola. Hon är utbildad vid Kulturama och vid Kristinehamns danslärarutbildning. Marina har sedan specialiserat sig på jazzdans och barndans. Marina har även medverkat i ett flertal föreställningar, både som dansare och koreograf. Idag är hon en erfaren danspedagog som undervisar i många olika stilar och haft elever i alla åldrar. Marina undervisar i barndans och jazzdans och showgrupperna i Gröndal och Södermalm.

Caroline Lundgren

Caroline Lundgren är en av grundarna till STHLM:s Barndansskola. Hon började dansa i tidig ålder och har dansat sig genom alla Stockholms dansskolor. Caroline har utbildat sig vid Kulturama och Kristinehamns danslärarutbildning. Caroline är även utbildad montessorilärare, med inriktning på yngre åldrar. Caroline har sedan specialiserat sig inom balett, barndans och jazzdans. Med stor erfarenhet av att stå på scen som dansare, undervisa i många olika dansstilar och för alla åldrar är Caroline en rutinerad danspedagog som undervisar i barndans, balett och jazzdans och showgrupperna på Södermalm.